Background Image

Udhëtim në Theth

22nd Oct 2021 in

Në Theth..N'ma t'bukrin vend!

Ne të #ComdataTeam punojmë fort gjatë javës që të kënaqemi akoma më shumë në fundjavë. Ishim përsëri në Theth me pjesën tjetër të skuadrës tonë dhe tani po bëjmë planet për në udhëtimin e radhës.

Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure