Background Image

Udhëtim në Krujë

21st Sep 2020 in

Udhëtimet në grup janë një mënyrë e fuqishme për të rritur frymën pozitive për të cilën në Comdata punojmë fort dhe padyshim një nga aktivitetet më argëtuese.

I radhës ishte një vizitë në qytetin e lashtë të Krujës, Muzeun e saj Historik dhe Kalanë e Pazarin e qytetit, që na bëjnë të ndihemi krenarë sa herë që i vizitojmë.

Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure