Background Image

Aktivitet në Dajt

2nd Oct 2020 in

Aktiviteti i fundjavës së kaluar u nda në dy pjesë, në Dajti Adventure Park dhe pjesa tjetër për Hiking po në Dajt.

Shumë energji njëkohësisht për skuadrën Comdata. Ja disa nga momentet e asaj fundjave në foto.

Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure