Agroturizëm Mrizi i Zanave

2nd Sep 2020 in
image

Fundjavën që lamë pas, me shumë energji iu bashkuam Mrizit të Zanave në vjeljen e rrushit Pinot Blanc.

Ishte një aktivitet që na kishte munguar aq shumë për gjithë periudhën e vështirë që kaluam dhe nevojën e madhe për të qenë pranë natyrës, aq më tepër në grup dhe me shumë dashuri për tokën, atë që na ushqen çdo ditë.

Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure
Blog Article Figure

Aktivitete të tilla na bëjnë të kuptojmë se sa të rëndësishme dhe të nevojshme janë këto momente për kontributin që japim, dhe kënaqësinë që marrim. Faleminderit Mrizi i Zanave për mrekulline që keni krijuar. Mezi presim të rikthehemi!