image

Funzone

Shumë punë dhe zero argëtim NUK është filozofia e ekipit tim! Energjia dhe adrenalina e #…

Read more
image

Festa e Fund Vitit 2022

Muzikë e mirë, foto të bukura e shumë qejf! Kjo ishte atmosfera nga mbrëmja jonë me ekipin Comdata…

Read more
image

Festa e 1 Qershorit

Buzëqeshja më e bukur është ajo e fëmijëve! Këto janë disa prej momenteve ku festuam së bashku me…

Read more
image

Udhëtim në Theth

Në Theth..N'ma t'bukrin vend! Ne të #ComdataTeam punojmë fort gjatë javës që të kënaqemi akoma më…

Read more
image

Comdata në një ditë gatimi

Një eksperiencë fantastike ajo e pjesëmarrjes në shkollën Masterchef për punonjësit më të mirë të…

Read more
image

Aktivitet në Dajt

Aktiviteti i fundjavës së kaluar u nda në dy pjesë, në Dajti Adventure Park dhe pjesa tjetër për…

Read more
image

Udhëtim në Krujë

Udhëtimet në grup janë një mënyrë e fuqishme për të rritur frymën pozitive për të cilën në Comdata…

Read more
image

Agroturizëm Mrizi i Zanave

Fundjavën që lamë pas, me shumë energji iu bashkuam Mrizit të Zanave në vjeljen e rrushit Pinot…

Read more