background
COMDATA ALBANIA

Grupi Comdata, shoqëria e themeluar në vitin 1987,
është një kompani e rëndësishme e nivelit global.

Mbi 50,000 punonjës te pasionuar punojnë në 22 vende.

Comdata në një minutë

Zbuloni pse Comdata Albania është një nga vendet më të mira për të punuar

Comdata Albania për vitin 2020 u nderua si një nga kompanitë më të mira për të punuar në Shqipëri nga "Best Places to Work", e cila është një organizatë e njohur ndërkombëtare për çertifikimin e kushteve të punës.

Prioriteti ynë kryesor është krijimi i një vendi pune ku punonjësit ndihen të mirëpritur, ku ata mund të mësojnë, të rriten dhe të ndihen si pjesë e një ekipi të shkëlqyer. Ne bashkohemi me njerëz të veçantë, me ide të mira dhe një besim të përbashkët se së bashku ne mund t'u japim vlera të mirëfillta klientëve tanë dhe kulturës sonë profesionale.

background

Comdata Albania ofron shumë
hapsira ku ju mund të zhvilloheni

Bashkë jemi më të suksesshëm. Diversiteti, gjithëpërfshirja dhe fryma e grupit, janë mundësi reale për familjen tonë të madhe. Comdata është vendi ku gjithësecili ka mundësinë për t'u rritur profesionalisht!

Bashkëpunimi

Për Comdatën bërthama është skuadra, prandaj i japim çdokujt që mendon se ka një ide për të implementuar, mundësinë që të na bashkohet. Motivi jonë është të nxisim bashkëpunimin në grup për të arritur misionin tonë të përbashkët: Transformimin dhe zhvilimin e sektorit të Menaxhimit të Klientit.

Smartwork

Prej më shumë se një viti Comdata Albania praktikon metodën e punës smartworking, e cila ju ofron mundësi duke punuar nga shtëpia ose kudo që ndodhesh. Çfarë nevojitet për t'u bërë pjesë? Dëshira dhe vullneti për të punuar! Pjesën tjetër na e lini ne në dorë.

Pozitiviteti

Të gjithë së bashku kalojmë pjesën më të madhe të ditës në zyrë, prandaj për ne është shumë e rëndësishme të krijojmë një mjedis pune konstruktiv, që përmirëson produktivitetin dhe e bën skuadrën të lumtur e të sigurt.

Evente

Comdata organizon evente të ndryshme të argëtimit si volejboll, udhëtimet në mal apo në det, konkurse të ndryshme, në të cilat çdo punonjës i kompanisë mund të marrë pjesë.

Comdata Albania ofron një ambient dinamik ku ju mund të rriteni në karrierën tuaj

Një grup bëhet ekip, kur secili anëtar është i sigurt për veten dhe kontributin e tij për të lavdëruar aftësitë e të tjerëve.

Bashkë jemi më të suksesshëm. Diversiteti, gjithëpërfshirja dhe fryma e grupit, janë mundësi reale për familjen tonë të madhe.
Comdata është vendi ku gjithësecili ka mundësinë për t'u rritur profesionalisht!


Aplikoni Mësoni më shumë
  • Prej 14 muajsh jam pjesë e familjes Comdata, me objektivin e qartë për t'u rritur çdo ditë profesionalisht. Motivimi dhe mbështetja që gjeta në skuadër më kanë bërë të fitoj më shumë besim te vetja dhe të ndihem e lumtur për punën që bëj. Një ndër vlerat që çmoj më tepër në #ComdataSquad është bashkëpunimi, falë të cilit arrijmë të gjithë objektivat e përbashkët.

    Marinela
  • Prej 6 muajsh jam pjesë e familjes Comdata, por me kolegët e mi ndiej se njihemi prej shumë kohësh. Për mua është shumë e rëndësishme të punuarit në skuadër sepse më ndihmon në përmbushjen e objektivave personale dhe profesionale.Jam e lumtur të jem pjesë e një kompanie si Comdata, ku ndihem e vlerësuar për punën dhe kontributin që jap. Kjo më motivon të jap më të mirën time çdo ditë dhe të ndihmoj çdo koleg të ri që i bashkohet skuadrës tonë.

    Briseda
  • Prej një viti jam pjesë e familjes Comdata, me objektivin e qartë për t'u rritur çdo ditë profesionalisht. Ambienti familjar dhe puna në skuadër më ka motivuar për të arritur qëllimet e mia dhe për të kontribuar maksimalisht në rezultatet e skuadrës. Një ndër gjërat më të rëndësishme që kam mësuar, është se çdo koleg i ri bëhet pjesë e familjes së madhe që ditën e parë që na bashkohet. Vetëm në këtë mënyrë puna në grup bëhet më efektive dhe më e bukur.

    Fiona Grembi

Disa nga kompanitë me të cilat kemi arritur sukses bashkëpunimi

client
client
client
client

Na ndiqni në  Facebook dhe  Instagram për njoftime të tjera

Zbuloni më shumë rreth nesh